Antena 3 CNN Politică PSD Sector 5 a invalidat demisia lui Daniel Florea de la conducerea organizației

PSD Sector 5 a invalidat demisia lui Daniel Florea de la conducerea organizației

PSD Sector 5 a invalidat demisia lui Daniel Florea de la conducerea organizației
02 Iul 2019   •   13:08

Organizația PSD a Sectorului 5 a infirmat plecarea lui Daniel Florea din fruntea sa, motivând că acest lucru nu poate fi acceptat, în condițiile în care el este ”artizanul rezultatelor foarte bune” obținute de PSD la Sectorul 5.

Anterior, Daniel Florea și-a anunțat demisia de la conducerea PSD Sector 5, după eșecul de la congresul PSD, atunci când nu a fost ales președinte executiv.

”Avand in vedere intenția domnului Daniel Florea de a-și depune mandatul de Președinte al PSD Sector 5, dar nu înainte de a dezbate decizia în CEx, la insistențele tuturor președinților de OL-uri ale PSD Sector 5 și a membrilor Biroului Permanent, ieri, 01.07.2019 în cadrul CEx PSD Sector 5, s-a votat  în unanimitate, neînregistrarea depunerii mandatului  în evidențele Secretariatului PSD Sector 5 și infirmarea depunerii mandatului.
Principalul motiv invocat de toti membrii a fost acela că întreaga organizație a fost construită în jurul dumnealui, el fiind totodată principalul artizan al rezultatelor foarte bune obținute de organizația PSD Sector 5, de când Daniel Florea este președintele acesteia” se transmite într-un comunicat de presă.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close