Antena 3 CNN Politică Radu Cristescu, despre Vasile Blaga: "Acest maidanez al politicii nu moare de drum lung, ci de grija altora"

Radu Cristescu, despre Vasile Blaga: "Acest maidanez al politicii nu moare de drum lung, ci de grija altora"

Deputatul PSD Radu Cristescu a lansat un atac la adresa fostului secretar general al PDL, Vasile Blaga.

Radu Cristescu, despre Vasile Blaga: "Acest maidanez al politicii nu moare de drum lung, ci de grija altora"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2023   •   21:11

"Când stăteam în curte la Modrogan, era și câinele Vasile, care era numit după numele lui Vasile Blaga, pentru că acel câine era cel mai fidel partidului, la fel cum circulă în folclorul de la noi din partid că Vasile Blaga este cel mai fidel partidului" a povestit EBA acum niște ani, într-un interviu, a scris Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

"S-a spus mai apoi că Vasile-cîinele murise otrăvit, pentru că lătra furios cînd simțea damful bețivilor democrați, cu Băse și Blaga în frunte. Eu cred că Vasile-cîinele a murit, de fapt, de rușinea numelui de la Blaga.

Acest maidanez al politicii, care și-a petrecut ultimul deceniu mai mult prin tribunale, nu moare de drum lung, cum te-ai fi așteptat, ci de grija altora. Și-l apucă lătratul la Vila Lac, unde băutura e gratis, de la protocol.

„Suntem ospătarii PSD la guvernare, zero organizare. Stâlpii sunt mai cunoscuți decât miniștrii” zicea Blaga deunăzi.

Aseară, altă revelație: ”Noi de fapt negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată”.

Ospătari, stîlpi, șoferi...Ar trebui mai mult respect pentru toți, domnu' Blaga: cînd chemi prea des ospătarii, șoferii rămîn ultima speranță de a ajunge teafăr la primul stîlp.", a scris deputatul PSD.

“Cand stateam in curte la Modrogan, era si cainele Vasile, care era numit dupa numele lui Vasile Blaga, pentru ca acel...

Posted by Radu Cristescu on Tuesday, 16 May 2023

×
Subiecte în articol: PSD Radu Cristescu vasile blaga
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close