Antena 3 CNN Politică Radu Stroe: Îmi pare rău pentru Honorius Prigoană

Radu Stroe: Îmi pare rău pentru Honorius Prigoană

Radu Stroe: Îmi pare rău pentru Honorius Prigoană
Sursa foto: radu stroee
18 Ian 2010   •   01:34

Liberalul Radu Stroe a obţinut 68,79% din voturi la scrutinul parţial pentru Camera Deputaţilor, care a avut loc, duminică, în Colegiul 1 din Capitală, în timp ce democrat-liberalul Honorius Prigoană a fost votat de 31,20%, potrivit rezultatelor parţiale prezentate de Biroul Electoral.
"Candidatul PNL, Radu Stroe, a întrunit 68,79 la sută din opţiunile electoratului, obţinând un număr de 4.058 voturi, în urma centralizării voturilor de la un număr de 14 din cele 25 de secţii de votare ale Colegiului 1", a anunţat, duminică noaptea, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti, Iulian Ivan, citat de Mediafax.

Contracandidatul lui Stroe, democrat-liberalul Honorius Prigoană, a întrunit 31,20 la sută din voturile valabil exprimate, respectiv 1.841 voturi.

În urma centralizării voturilor de la cele 14 secţii de votare, s-a constatat că, din cei 22.733 alegători înscrişi în listele electorale permanente, s-au prezentat la urne un număr de 5.988 alegători (16,34%).

Potrivit datelor parţiale făcute publice de BECMB, la cele 14 secţii de votare au fost înregistrate un număr de 5.899 (25,94%) de voturi valabile, 80 de voturi nule (0,35%) şi 9 voturi albe (0,03%).



Candidatul PNL în Colegiul 1 al Capitalei, Radu Stroe, a refuzat, duminică seară, să comenteze declaraţiile lui Honorius Prigoană privind campania agresivă dusă de liberali, ţinând să-l sfătuiască pe Prigoană să ducă o luptă pe forţele proprii şi să asculte "zumzetul" oamenilor de pe stradă.
Întrebat cum comentează faptul că Honorius Prigoană a declarat că s-a confruntat cu o campanie agresivă, Stroe a refuzat să răspundă, dar l-a sfătuit pe Prigoană să ducă o luptă pe forţele proprii şi să asculte "zumzetul" oamenilor de pe stradă.

"Eu nu comentez declaraţiile respectivului domn. Pot însă, de la înălţimea vârstei mele, să-i dau două sfaturi, aş spune părinteşti, poate chiar de bunic: ar trebui atunci când se angajează într-o astfel de luptă să o facă în exclusivitate pe forţele sale şi nu vreau să adaug mai mult, şi al doilea să înveţe să asculte de la zumzetul oamenilor de pe stradă. Oamenii aceia pe care nu-i vedem, nu-i ştim, şi poate că ar fi fost mai aproape de realitate", a susţinut Radu Stroe.

El a menţionat că îi pare rău pentru Prigoană junior.

"Mie îmi pare rău pentru el. Atât am avut de spus", a conchis Stroe.
Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close