Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Eliminarea lui Grindeanu ascunde, de fapt, alte mecanisme. Dacă te lauzi cu cele mai bune rezultate, de ce să-ți dai jos guvernul

Radu Tudor: Eliminarea lui Grindeanu ascunde, de fapt, alte mecanisme. Dacă te lauzi cu cele mai bune rezultate, de ce să-ți dai jos guvernul

Radu Tudor: Eliminarea lui Grindeanu ascunde, de fapt, alte mecanisme. Dacă te lauzi cu cele mai bune rezultate, de ce să-ți dai jos guvernul
de M.Z.    |    14 Iun 2017   •   15:43

Analistul politic Radu Tudor a declarat, miercuri, că eliminarea lui Sorin Grindeanu din funcție și, posibil, din partid ascunde, de fapt, ”alte mecanisme”, mai ales că PSD ne vorbește de performanțe, dar vrea să schimbe cabinetul actual.

Întrebat ce șanse crede că mai sunt pentru Grindeanu, Radu Tudor a răspuns: ”doar dacă își asumă o poziție foarte demnă, curajoasă și dacă va cere colegilor să nu accepte ideea demisiile în bloc. Nici o voce importantă din PSD nu i-a venit în ajutor lui Grindeanu.

Liviu Dragnea văd că reușește să controleze cu autoritate toate vocile care se exprimă în public. Până acum nu s-a oferit public niciun fel de motiv valabil pentru demitere. Dacă te lauzi că ai rezultate bune, cea mai bună performanță, dar îți dai jos guvernul, mă scuzați, dar parcă suntem niște fraieri, până ieri ne-au spus că performează.

Eliminarea lui Sorin Grindeanu ascunde, de fapt, alte mecanisme”, a comentat, miercuri, Radu Tudor, la Antena 3.

Este o zi decisivă, miercuri, în PSD, iar premierul Sorin Grindeanu și-a anulat programul oficial, pentru a doua zi consecutiv, urmând să participe la Comitetul Executiv al PSD.

În CEx-ul PSD, se va vota și excluderea lui Sorin Grindeanu din partid, în cazul în care premierul va refuza să accepte să-și prezinte demisia.

Citiți și Surse: Premierul Grindeanu, părăsit. Toți miniștrii au decis să-și dea demisiile din guvern

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Liviu Dragnea radu tudor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close