Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: ”Majoritatea PSD-ALDE cochetează cu anti-europenismul”

Raluca Turcan: ”Majoritatea PSD-ALDE cochetează cu anti-europenismul”

Raluca Turcan: ”Majoritatea PSD-ALDE cochetează cu anti-europenismul”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Raluca Turcan
09 Mai 2017   •   16:55

Raluca Turcan, preşedintele interimar PNL, consideră că mesajul adresat de Klaus Iohannis Parlamentului reprezintă "un semnal de alarmă" şi acuză majoritatea PSD-ALDE că ar cocheta cu anti-europenismul. 

"Mesajul preşedintelui adresat Parlamentului României este un semnal de alarmă foarte important. Luciditatea şi seriozitatea în exercitarea funcţiei publice pot ridica o naţiune. În schimb, iresponsabilitatea liderilor politici poate duce o naţiune în faliment şi îi poate compromite pentru mult timp şansa la prosperitate", a transmis Raluca Turcan, prin intermediul Facebook

Ea susține că sunt și motive de îngrijorare care nu pot fi trecute sub tăcere doar de dragul ”festivismului”.

"Avem şi motive de îngrijorare pe care nu le pot trece sub tăcere de dragul festivismului. Iar aceste îngrijorări ţin de abordările actualei majorităţi PSD-ALDE care: cochetează cu anti-europenismul, cu retorica împotriva Justiţiei şi a statului de drept, cu încercările repetate de a păcăli Bruxelles-ul în angajamentele luate de România, cu incapacitatea de a folosi banii europeni puşi la dispoziţie pentru a recupera decalajul de dezvoltare faţă de occident sau sifonarea fondurilor publice naţionale - pentru că e mai facil -, dar şi gândirea greşită că sprijinul financiar din partea Uniunii Europene va compensa furtul.Este ceea ce ar trebui să înțeleagă toți liderii politici, dacă vor binele României. Valorile europene nu sunt doar niște concepte abstracte, bune de așezat în discursuri de lemn la momente aniversare, ci sunt linii de ghidaj care pot duce în mod concret țara noastră spre prosperitate.", a încheiat Raluca Turcan. 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close