Antena 3 CNN Politică Ramona Bădescu ar putea face echipă cu Petre Roman, pentru a reprezenta românii din Europa

Ramona Bădescu ar putea face echipă cu Petre Roman, pentru a reprezenta românii din Europa

Ramona Bădescu ar putea face echipă cu Petre Roman, pentru a reprezenta românii din Europa
15 Sep 2008   •   12:31

Partidul Naţional Liberal poartă negocieri cu Ramona Bădescu pentru o eventuală candidatură a acesteia la alegerile parlamentare din noiembrie, pentru un post de deputat în Colegiul uninominal din Europa Occidentală. Vedeta TV i-ar putea reprezenta astfel pe românii din străinătate împreună cu fostul premier, Petre Roman, care va candida pentru funcţia de senator în acelaşi Colegiu, anunţă Gândul.

Surse ale cotidianului amintit susţin că însuşi premierul Călin Popescu Tăriceanu o preferă pe Ramona Bădescu. Contactată de Gândul, vedeta TV a declarat că "între timp am fost percepută şi pentru alte lucruri, nu doar pentru aspectul fizic" iar politica pe care o face este una "a sufletului, a culturii dar mai puţin a şedinţelor de partid".

Ramona Bădescu nu a confirmat dar nici nu a infirmat informaţia potrivit căreia va candida pentru liberali precizând pentru Gândul că ?şi tăcerea e un răspuns, sunt o persoană diplomată?.

În ceea ce-l priveşte pe Petre Roman, actriţa şi cântăreaţa are doar cuvinte de laudă, menţionând că i-a făcut o glumă la o emisiune TV din Italia "şi e deosebit de simpatic, are simţul umorului, nu numai că vorbeşte italiana, dar o face şi transmiţând lucruri în cunoştinţă de cauză?, a spus Ramona Bădescu.

Fotografii: www.ramonabadescu.it, Wikipedia

Antena3.ro

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close