Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan, atac dur la Barna şi USR-iştii care s-au opus finanțării schitului de la Muntele Athos: "Doamne, dă-le minte!"

Rareş Bogdan, atac dur la Barna şi USR-iştii care s-au opus finanțării schitului de la Muntele Athos: "Doamne, dă-le minte!"

Atac dur al lui Rareș Bogdan, la adresa parlamentarilor USR-PLUS şi a lui Dan Barna, după votul acestora împotriva legii prin care Guvernul dă 960.000 de euro așezământului monahal românesc de la Muntele Athos.

Rareş Bogdan, atac dur la Barna şi USR-iştii care s-au opus finanțării schitului de la Muntele Athos: "Doamne, dă-le minte!"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    25 Feb 2021   •   11:32

Europarlamentarul Rareș Bogdan spune că cei 30 de parlamentari USR-PLUS şi Dan Barna sunt ignoranţi şi necunoscători de tradiţii şi istorie şi se întreabă retoric ce educaţie au primit aceştia. 

Rareş Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, adaugă că fără istorie şi tradiții suntem o frunză în vânt şi cere divinităţii să le dea minte şi să vadă adevărul, calea și viața. 

Rareş Bogdan: Niște cărți de istorie, utile. Ce educație au primit acești copii de la părinții lor?

"Aici e vorba în primul rând de istorie! Niște cărți de istorie ar fi utile. Ce fel de educație au primit acești copii de la părinții și bunicii lor? 

Cei care astăzi au votat împotriva așezământului cultural, spiritual și istoric de la muntele Athos….... se dovedesc ignoranți și necunoscători de tradiții, istorie și Diplomație. 

Oare trebuie să uităm cine suntem, de unde venim, pentru a îngroșa rândurile unor organisme fără logică spirituală? La ce recurgem când ni se frânge sufletul? Sau nu ni se mai frânge? Suntem roboți? ... 

Fără istorie, tradiții, fără inimă suntem o frunză în vânt! Doamne, dă-le minte și ajută-i să vadă adevărul, calea și viața! În acest caz nu e vorba de dogmatism și nici măcar de Spiritualitate exacerbată, dacă se poate vorbi vreodată de așa ceva, AICI e vorba de istoria noastră ca Neam, de nimic altceva", a scris Rareş Bogdan, pe pagina de Facebook.

Printre cei care au votat împotriva finanțării schitului românesc de la muntele Athos, Dan Barna și Cătălin Drulă

Plenul Camerei Deputaților a aprobat acordarea unui sprijin financiar în valoare de 960.000 euro schitului românesc "Prodromu" de la muntele Athos din Grecia. 

Un număr de 31 de voturi au fost împotrivă, iar toate acestea au fost de la USR-PLUS. Printre cei care au votat împotriva finanțării schitului românesc de la muntele Athos s-au numărat vicepremierul Dan Barna și ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Muntele Athos

ȘTIRI

Guvernul vrea să oprească greva profesorilor cu 1.500 de lei în plus. Cum au reacţionat sindicatele

Parteneri
Este oficial! Salariile care cresc de la 1 iunie 2023
x close