Antena 3 Politică Rareș Bogdan: Nu mai merge doar cu "jos ciuma roşie", va trebui să arătăm ce am făcut

Rareș Bogdan: Nu mai merge doar cu "jos ciuma roşie", va trebui să arătăm ce am făcut

de Milena Niță    |    07 Aug 2021   •   20:18
Rareș Bogdan: Nu mai merge doar cu "jos ciuma roşie", va trebui să arătăm ce am făcut
Sursa foto: Hepta

Sloganurile împotriva PSD nu vor mai suficiente pentru a câştiga viitoarele alegeri, le-a transmis Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, colegilor săi de partid.

Cu alte cuvinte, este important cum guvernează liberalii, atât local, cât şi la nivel naţional, le-a mai spus Bogdan, şef al PNL, potrivit gandul.ro.

Rareş Bogdan: "Avem o şansă pe care, dacă nu o vom exploata, nu ne va ierta nimeni"

"Avem o şansă pe care, dacă nu o vom exploata, dragii mei, nu ne va ierta nimeni. Dumneavoastră veţi merge în faţa comunităţilor dumneavoastră şi îi veţi convinge în următorii trei ani de zile. 

Noi ne vom bate începând de la europarlamentare, la parlamentare, la prezidenţiale, locale, pentru a-i convinge pe români că am făcut ceea ce trebuie, pentru că nu mai merge doar cu "jos ciuma roşie", va trebui să arătăm ce am făcut", a spus Rareş Bogdan, vineri seara, la alegerile din PNL Sibiu.

Raluca Turcan a fost realeasă la conducerea filialei PNL Sibiu

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a obţinut, vineri, al treilea mandat de lider judeţean liberal.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close