Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan s-a enervat după ce a fost indus în eroare de Florin Cîțu. A aflat totul în timp ce era în direct

Rareș Bogdan s-a enervat după ce a fost indus în eroare de Florin Cîțu. A aflat totul în timp ce era în direct

Întâlnire explozivă miercuri seară. Marcel Ciolacu față în față cu Florin Cîțu. La această întâlnire Florin Cîțu a venit insoțit de Dan Vîlceanu, iar Marcel Ciolacu, alături de Sorin Grindeanu.

Rareș Bogdan s-a enervat după ce a fost indus în eroare de Florin Cîțu. A aflat totul în timp ce era în direct
Sursa foto: Captură Antena 3
de Gabriel Dano    |    03 Noi 2021   •   17:32

Până în acest moment știm că PSD nu renunță la portofoliul de premier, ba mai mult a pregătit 100 de măsuri-condiții pentru PNL ca să fie format un guvern PNL-PSD-UDMR. Locul în care are loc această discuție dintre Marcel Ciolacu și Florin Cîțu este, deocamdată, secret.

Nici prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan nu știe unde ar putea avea loc aceste negocieri deosebit de important și acesta nu și-a putut ascunde frustrarea legată de acest fapt.

"Nu știu exact care este ora - în mod normal în această seară, probabil, vom sta de vorbă și cu cei din PSD. Nu avem o oră și o locație. Ce vă pot spune sigur e că eu și domnul Flutur nu vom merge la Kiseleff. Ne vedem oriunde, chiar și în parc", a spus Rareș Bogdan. După ce reporterii i-au transmis că potrivit surselor întâlnirea la care face referire ar avea loc deja, Rareș Bogdan a răbufnit:

"Sper că nu.. sper că nu..Nu cred asta, pentru că Florin Cîțu e președintele partidului nostru, lucrăm în echipă, avem o echipă de negociere, deci sunt convins că nu a făcut o întâlnire fără să ne comunice, am încredere în președintele partidului nostru că vom face întâlnirea în grupul agreat și votat de BPN".

Mihai Tudose: "Dacă Florin Cîţu vrea să discute să ne sune sau să stea în casă că îl sunăm noi pe fix. Avem propunerea de premier"

Mihai Tudose, europarlamentar PSD şi fost premier, a explicat că negocierile se vor purta între echipele desemnate de partide, discuții unde social democraţii vor susține ideea de a numi un premier. Mai mult, acesta i-a transmis şi un mesaj tranșant lui Florin Cîţu.

Întrebat în ce stadiu a rămas întâlnirea dintre Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu pentru a negocia formarea unui Guvern, Mihai Tudose a explicat că PSD nu ţine neapărat la o asemenea discuție şi îl invită pe Florin Cîţu să îi sune sau "să stea acasă să aştepte că îl sunăm noi pe fix".

„Nu trebuie să se vadă domnul Cîţu cu domnul Ciolacu că nu se văd la cafea să îi ceară prietenia sau să îl invite la film. Trebuie să se întâlnească cele două echipe desemnate de către partide pentru negocieri.

Înțeleg că PNL vrea să vorbească cu noi. Noi nu ţinem neapărat, ca să zic aşa. Noi avem propunere de premier, aşteptăm să ne cheme Cotroceniul. Dacă între timp domnul Cîţu, în calitate de preşedinte al PNL-ului, vrea să stea de vorbă cu noi păi, să sune. Să sune sau să stea acasă să aştepte că îl sunăm noi pe fix", a spus Mihai Tudose.

 

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close