Antena 3 CNN Politică Răspunsul lui Victor Ponta la atacul dur lansat de Vasile Blaga. "Un labrador acasă care mereu se crede tigru"

Răspunsul lui Victor Ponta la atacul dur lansat de Vasile Blaga. "Un labrador acasă care mereu se crede tigru"

Răspunsul lui Victor Ponta la atacul dur lansat de Vasile Blaga. "Un labrador acasă care mereu se crede tigru"
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Sep 2015   •   14:15

Premierul Victor Ponta a replicat, marţi, liderului PNL Vasile Blaga, care a spus că în noiembrie anul trecut l-a scos din politica înaltă, arătând că are şi el "un Labrador acasă care mereu se crede tigru" şi că cei care l-au scos pe el din politică crede că îl vor scoate şi pe acesta. 


Premierul Ponta a declarat, marţi, în timpul dezbaterilor la moţiunea de cenzură a PNL, că ştie că actuala guvernare nu este "perfectă" şi mai sunt multe lucruri de îmbunătăţit, dar că "nu există alternativă" din partea opoziţiei.

"Să terminăm mai repede această moţiune ca să-i scăpăm de penibil pe colegii de la PNL-PDL, deoarece critica Guvernului o face UDMR şi cu Partidul Naţional Democrat, de votat trebuie să votaţi dumneavoastră cei de la PSD şi de adus oameni în piaţă, bănuiesc că tot noi. Astăzi PNL a devenit PDL, nu face nimic decât ia de la alţii, ia din munca altora", a declarat Victor Ponta.

Premierul a continuat spunând: "Au fost momente şi vesle şi triste la momente vesele, ca întotdeauna, colegul meu distins, domnul Haşotti, care a zis că cineva care repetă ceva tot timpul probabil că are ceva la cap, vedeţi că aveţi o doamnă care în fiecare zi îmi cere demisia şi dimineaţa şi seara. Momentul trist a fost reprezentat de domnul Blaga, din păcate, care a zis că dânsul m-a scos din politică. Cu tot respectul, am şi eu un Labrador acasă care mereu se crede tigru. Cei care m-au scos pe mine din politică, din păcate cred că vă vor scoate şi pe dumneavoastră şi nu e corect nici pentru mine, nici pentru dumneavoastră", a spsus premierul.

El a adăugat că opoziţia nu are alternativă la actuala guvernare.

"Cred că azi, încă o dată, s-a dovedit că guvernarea actuală are nevoie, în continuare, de multe lucruri de îmbunătăţit, sunt departe de a spune că este o guvernare perfectă, dimpotrivă, sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le facem mai bine, nu există alternativă, azi, la actuala guvernare, există însă posibilitatea ca împreună cu coaliţia şi cu opoziţia să guvernăm mai bine în perioada următoare pentru cei care în 2012 ne-au trimis, ne-au votat aici ca să punem în aplicare programul USL şi să nu ne aliem niciodată cu PDL", a încheiat Ponta.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, marţi, în plenul Paramentului, că nu se bucură de răul lui Victor Ponta şi că omeneşte îl înţelege, el replicând acuzaţiilor aduse de premier şi spunându-i că el l-a scos din politica înaltă în noiembrie anul trecut.
 
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close