Antena 3 CNN Politică "Războiul stelelor" cu jurnalişti, în varianta Băsescu. Atacurile "nimicitoare": de la "ţigancă împuţită", la "ghici, ghicitoarea mea"

"Războiul stelelor" cu jurnalişti, în varianta Băsescu. Atacurile "nimicitoare": de la "ţigancă împuţită", la "ghici, ghicitoarea mea"

"Războiul stelelor" cu jurnalişti, în varianta Băsescu. Atacurile "nimicitoare": de la "ţigancă împuţită", la "ghici, ghicitoarea mea"
Sursa foto: Foto: express-press.ro
de O.P.    |    12 Mar 2012   •   05:52

De-a lungul timpului şi Traian Băsescu a atacat în stânga şi în dreapta.  Celebru este episodul în care a caracterizat-o drept „ţigancă împuţită" pe ziarista Antenei 1 Andreea Pană. La începutul acestui an, preşedintele l-a jignit pe subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii,  Raed Arafat, pe care l-a numit mincinos şi l-a acuzat de crearea unei psihoze publice prin respingerea legii sănătăţii.

"Tot continuam sa consideram ca abdicarea regelui a fost un mare act patriotic. Nu. A fost un act de tradare a interesului national al Romaniei. Abdicarea", a declarat Traian Băsescu despre Regele Mihai.

"Stiu care este furia sistemului mafiot zdruncinat. Stiu ca nu numai trustul lui Felix are ziaristi si analisti tonomat in euro si trustul lui Voiculescu e la fel. Televiziunea Romana se apropie si ea ca si-a recrutat niste buni recitatori, nu se lasa mai prejos nici Sarbu in ultima vreme".

"Domnul Arafat vrea sa distruga sistemul de ambulanta sa-l dea la niste golani privati,nu. Daca asta este mesajul domnule doctor gresiti si este mincinos si incorect"

"Daca nu gaseste intelegere poate si are alt punct de vedere decat propriul lui ministru, ori trebuie sa plece ministru ori secretarul de stat. Cine credeti ca pleaca? Ghici ghicitoarea mea".




×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close