Antena 3 CNN Politică Reacţia lui Blaga cu privire la scandalul în care este implicată familia Băsescu: "Preşedintele nu ar trebui să demisioneze"

Reacţia lui Blaga cu privire la scandalul în care este implicată familia Băsescu: "Preşedintele nu ar trebui să demisioneze"

Reacţia lui Blaga cu privire la scandalul în care este implicată familia Băsescu: "Preşedintele nu ar trebui să demisioneze"
de O.P.    |    23 Iun 2014   •   12:47

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că preşedintele Traian Băsescu nu ar trebui să demisioneze, deoarece ar face ”jocurile lui Ponta şi ale PSD", liderul democrat-liberal arătând că nu a văzut nici cea mai mică aluzie că şeful statului ar fi implicat în cazul Bercea Mondial.

Blaga a fost întrebat înainte de şedinţa BPN al PDL despre anunţul premierului Ponta că Parlamentul ar putea adopta o declaraţie în care să fie cerută demisia şefului statului.

"E multă ipocrizie în declaraţiile lui Ponta şi ale PSD. Ei cer demisia preşedintelui, dar nu-şi dă el demisia. Hai să vedem cum stau lucrurile real, şi aici nu contează cum îl cheamă pe preşedinte. Procurorii au spus că în biroul lui Ponta s-a făcut trafic de influenţă, lucrul ăsta e demonstrat, da? N-am văzut nici cea mai mică aluzie că ar fi fost implicat preşedintele în această afacere Bercea Mondial", a răspuns Blaga.

Vasile Blaga a arătat că poate să înţeleagă pe Ponta şi PSD că ar dori să aducă alegerile prezidenţiale cât mai aproape cu putinţă, dar crede că aceste alegeri vor avea loc la termen, iar Victor Ponta le va pierde.

×
Subiecte în articol: vasile blaga
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close