Antena 3 CNN Politică Reacția lui Piedone la cel mai nou scandal din politică. Susținere fără echivoc pentru Gabriela Firea

Reacția lui Piedone la cel mai nou scandal din politică. Susținere fără echivoc pentru Gabriela Firea

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 a anunțat că o susține pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei.

Reacția lui Piedone la cel mai nou scandal din politică. Susținere fără echivoc pentru Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    07 Iul 2020   •   14:35

În contextul „rupturii” dintre Robert Negoiță și PSD, precum și a afirmației primarului Sectorului 3 că Gabriela Firea ar trebui să „facă un pas în spate”, Piedone s-a arătat ferm convins că actualul primar al Capitalei va ieși învingător și din această bătălie.

„PPU (social-liberal) o va susține pe doamna Gabriela Firea, fără niciun echivoc! Nu ne interesează câte alianțe se vor face sau se vor desface. Suntem de părere că Gabriela Firea va câștiga detașat. De ce? Pentru că a dovedit că merită și că poate. Așadar, noi îi urăm succes în viitorul mandat pe care, mai mult ca sigur că-l va bifa! …În țară, ne batem cu șanse reale la câteva municipii care vor dovedi faptul că umanismul va învinge, cu onoare, demnitate și curaj!” a spus Cristian Popescu Piedone, pentru hashtagnews.ro.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close