Antena 3 CNN Politică Reacția PSD la cel mai recent atac al lui Iohannis: Îl preocupă doar campania electorală

Reacția PSD la cel mai recent atac al lui Iohannis: Îl preocupă doar campania electorală

Reacția PSD la cel mai recent atac al lui Iohannis: Îl preocupă doar campania electorală
20 Feb 2019   •   15:21

PSD a reacționat la declarația de presă făcută la Cotroceni privind bugetul pe 2019, acuzând că președintele Iohannis nu face altceva decât să ”bage bețe-n roate” coaliției de guvernare.

„Singurul buget pe placul lui Iohannis ar fi cel propus de PNL. Nu înțelege însă că cetățenii nu au încredere că PNL ar putea conduce România, așa cum s-a văzut la ultimele alegeri. În cei doi ani de guvernare PSD, economia a mers bine, puterea de cumpărare a pensionarilor și salariaților a crescut cu 18%-20%, peste rata inflației, iar în acest an Guvernul a alocat cu peste 15 miliarde lei mai mult pentru investiții. Lucrurile ar fi putut merge și mai bine dacă Iohannis nu ar fi băgat tot timpul bețe-n roate. Campania sa electorală este singurul lucru care îl preocupă. Blochează orice, fără să fi avut nici măcar o singură inițiativă constructivă, care să fi adus ceva bun pentru cetățeni! Din acest motiv PNL a pierdut alegerile, iar românii consideră în continuare că PSD poate administra cel mai bine economia națională”, se arată în mesajul PSD.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat, miercuri, că proiectul bugetului de stat pe 2019 abia a ajuns la Palatul Cotroceni. Asta în condiţiile în care legea a fost adoptată vineri, 15 februarie, de plenul Parlamentului, iar în urmă cu o zi, premierul Viorica Dăncilă îi cerea şefului statului, de la Palatul Victoria, să promulge cât mai urgent legea. 
 

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close