Antena 3 CNN Politică Procurorul de caz rupe tăcerea în scandalul alegerilor de la Sectorul 1: ”S-a plecat cu un proces verbal și s-a ajuns cu altul!”

Procurorul de caz rupe tăcerea în scandalul alegerilor de la Sectorul 1: ”S-a plecat cu un proces verbal și s-a ajuns cu altul!”

Procurorul de caz rupe tăcerea în scandalul numărării voturilor de la sectorul 1, după ce Antena 3 a difuzat imagini scandaloase în care Clotilde Armand apare în camera cu sacii cu buletine de vot. De la secție a plecat un proces verbal, dar la Biroul Electoral Central a ajuns alt proces verbal.

Procurorul de caz rupe tăcerea în scandalul alegerilor de la Sectorul 1: ”S-a plecat cu un proces verbal și s-a ajuns cu altul!”
de Laura Dinu    |    10 Aug 2021   •   07:39

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a negat că ea este cea din imagini, spunând că ”seamănă, dar nu răsare”. 

”Dacă vă uitați pe site-ul Autorității Electorale Permanente, o să vedeți că de la secție s-a plecat cu un proces verbal într-o anumită formă, semnat de toți membrii și din nu știu ce  motive, când s-a ajuns la Biroul Central, s-au renumărat și s-a ajuns la o altă realitate. Când vezi aceste lucruri care sunt publice, îți dai seama că ceva s-a întâmplat. Deci ceva există!”, a declarat procurorul. 

Antena 3 a prezentat imagini în care Clotilde Armand se vede şi se aude cum dă indicații cu privire la procesul electoral, chiar în locul unde se aflau voturile.

Lângă Clotilde Armand, apare şi soţul său, dar şi Catrinel Trofin, actuala şefă de cabinet a edilului de la sectorul 1.

Clotilde Armand le dădea atunci indicații celor doi.

Imaginile care o îngroapă pe Clotilde Armand: "A fost acolo, în sala de sortare a voturilor" 

Imagini şi dezvăluiri în care este implicată Clotilde Armand, primarul sectorului 1, au fost prezentate şi vineri la Antena 3.

Imaginile arată că, în ciuda faptului că a negat că a intrat în sala de sortare a voturilor, Clotilde Armand ar fi fost în respectiva sală, în sala de sortare a voturilor, în momentul în care se numărau voturile din saci.

Noile dezvăluiri vin în contextul în care Clotilde Armand a negat, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi aflat în sala de sortare, după ce Antena 3 a publicat imagini.

Reacţia lui Clotilde Armand, după imaginile de la alegeri

"Câteva precizări pentru televiziunile care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!" și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare.

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte.

Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.

Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii", a scris Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: alegeri sectorul 1
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close