Antena 3 CNN Politică REGELE MIHAI A MURIT. PSD s-a reunit la sediul central, pentru a discuta despre mitingul din Bucureşti

REGELE MIHAI A MURIT. PSD s-a reunit la sediul central, pentru a discuta despre mitingul din Bucureşti

REGELE MIHAI A MURIT. PSD s-a reunit la sediul central, pentru a discuta despre mitingul din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Dec 2017   •   14:45

REGELE MIHAI A MURIT. Social-democraţii s-au reunit, marţi, la sediul central, pentru a discuta despre mitingul pe care intenţionează să îl organizeze în Bucureşti, potrivit unor surse din PSD, în contextul în care Casa Regală a României a anunţat că Regele Mihai a încetat din viaţă, la reşedinţa sa din Elveţia.

REGELE MIHAI A MURIT. Potrivit surselor menţionate, la sediul PSD s-ar afla preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, preşedinţii organizaţiilor de sector, precum şi alţi lideri ai formaţiunii. „Vom lua o decizie şi o vom anunţa”, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre.

REGELE MIHAI A MURIT. Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat, luni seara, că organizaţiile din Bucureşti şi Ilfov ale partidului vor organiza un miting în Capitală pe 9 decembrie, în paralel cu mitinguri organizate de alte organizaţii judeţene ale social-democraţilor, mitinguri împotriva "statului paralel şi ilegitim".

REGELE MIHAI A MURIT. Regele Mihai I al României a murit marți, la ora 13, ora României, la reședința privată din Elveția.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close