Antena 3 CNN Politică Remus Borza, consilierul lui Dăncilă, adevărul despre intrarea în PSD

Remus Borza, consilierul lui Dăncilă, adevărul despre intrarea în PSD

Remus Borza, consilierul lui Dăncilă, adevărul despre intrarea în PSD
Sursa foto: Foto: Facebook/Remus Borza
07 Iun 2019   •   09:36

Deputatul Remus Borza, desemnat săptămâna trecută consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice, reformă şi fiscalitate, a explicat, în platoul DCNEWS, decizia sa de a se înscrie în Partidul Social Democrat.

„Am intrat în politică la 45 de ani. După ce mi-am făcut un rost şi un nume în viaţă. Muncesc de la 18 ani. În ultimii 10 ani, chiar 14 ore pe zi. Am fost timp de 23 de ani un avocat de succes şi în ultimii 17 ani unul dintre cei mai respectaţi practicieni în insolvenţă din România. M-am luptat cu băieţii deştepti de la Hidroelectrica care au dat un „tun" companiei de peste 2 miliarde euro şi, după 5 ani şi peste 250 de procese, i-am înfrânt. Am salvat zeci de companii de la faliment, am dat o pâine la zeci de mii de români şi peste 3 miliarde euro la bugetul de stat.

Am luat decizia de a mă înscrie în PSD dintr-un sentiment de solidaritate față de un partid care a făcut și lucruri bune pentru România, un partid care nu merită să fie înfierat cu atâta mânie proletară. Împotriva PSD s-a dus o campanie de demonizare şi ostracizare pe care eu nu am agreat-o niciodată.

Nu am cerut nicio funcție: nici în PSD, nici în Guvern. Nu intenționez să candidez pentru un nou mandat de parlamentar. Mai am un an și șase luni din actualul mandat, pe care îl voi duce la final pentru a nu trăda încrederea celor 12.000 de brașoveni. Nu am intrat în politică nici pentru bani, șpăgi sau să-mi trafic funcția. Din poziția de consilier onorific, nerenumerat, vin cu opinii, sfaturi. Eventual, pot să creionez strategii și abordări pe chestiunile spinoase, cum ar fi combaterea evaziunii fiscale sau creșterea gradului de absorbție al fondurilor europene, în special al celor de coeziune, structurale”, a spus Remus Borza.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close