Antena 3 CNN Politică Replica lui Vanghelie: Îi voi da afară pe cei care au încercat să îi păcălească pe bătrâni

Replica lui Vanghelie: Îi voi da afară pe cei care au încercat să îi păcălească pe bătrâni

Replica lui Vanghelie: Îi voi da afară pe cei care au încercat să îi păcălească pe bătrâni
15 Mai 2008   •   17:20

Primarul sectorului 5, Dan Marian Vanghelie ripostează în cazul fraudelor de la primărie, unde 2 funcţionari au fost reţinuţi după ce au păcălit mai mulţi bătrâni că le vor acorda ajutoare. Tot ceea ce trebuiau să facă vârstnicii era să predea contractul de casă, pe care, în mod evident, angajaţii primăriei le vindeau. Primarul spune că ?îi va da afară pe funcţionari?.

Vanghelie se declară indignat că presa l-a amestecat în toată această poveste. ?Îi invit pe cei care spun că de la primărie se dau ajutoare în schimbul contractelor de casă, să se ducă dracului?, a declarat primarul sectorului 5.



În loc să se ocupe de asemenea ?făcături?, autorităţile ar trebui să îşi îndrepte atenţia asupra cazurilor reale de fraudă din România, unde ?oameni mari? şi-au construit averi impresionante de sute de mii de dolari, e de părere primarul sectorului 5. ?S-au falsificat acte, s-au făcut chitanţe de mână între X-ulescu care a murit şi cel care avea să devină proprietar şi au cîştigat definitiv. Asta este jocul?, spune Vanghelie.

Citiţi şi POLIŢIŞTII AU ARESTAT O BANDĂ CARE LĂSA BĂTRÂNII FĂRĂ CASE

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close