Antena 3 CNN Politică Replici DURE între lideri PSD. "Locul lor nu este în PSD"

Replici DURE între lideri PSD. "Locul lor nu este în PSD"

Replici DURE între lideri PSD. "Locul lor nu este în PSD"
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Noi 2014   •   15:38
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a răspuns, marţi, acuzaţiilor lui Şerban Nicolae, care afirmase că atât el, cât şi grupul de la Cluj "nu au ce căuta în PSD", Sârbu spunând că atunci când venea la el să îl roage să îi dea funcţie Şerban Nicolae nu mai considera că nu e social-democrat.
"În ce calitate, că nu ştiu în ce calitate cere, dânsul (Şerban Nicolae -n.r.)? El ce propune, încă nu am citit-o (scrisoarea lui Şerban Nicolae- n.r.). Să nu mai existe social-democraţie în Transilvania şi Banat. Poate are vreo idee de genul ăsta. Nu domnul Şerban Nicole e vreun lider al partidului care poate să emită pretenţii de genul ăsta, că îl ştim bine. El apare când apar funcţiile şi dispare când pierdem funcţiile" a spus Ilie Sârbu, precizând că Transilvania nu a excelat niciodată prin votul pro-PSD. 
Liderul senatorilor PSD l-a invitat pe Şerban Nicolae să meargă la Timişoara şi să ceară demisia sa, într-o şedinţă sau o adunare generală cu toţi membrii de partid şi primarii. 
"Ce le-ar explica, când s-ar reveni la mine? Să facem o analiză, să vedem de ce s-a întors, a fost un rezultat pe care nu îl aştepta nimeni", a arătat Sârbu, adăugând: "Dacă începem acum să ne acuzăm între noi, pe ranchiune (..) Să începem noi să dăm jos pe unul, pe altul, că nu îi place cuiva...".
"În toţi anii aceştia nu a constatat domnul Şerban Nicolae că eu, că Ioan Rus, grupul de la Clul, că am înţeles că la asta face referire, că nu suntem social-democraţi" (..) Dar când venea la mine să mă roage să îi dau anumite funcţii, în calitatea mea de lider, nu a zis "dar tu nu eşti social-democrat". Trebuia să spună: "tu nu eşti social-democrat" (...) Luaţi-i pe fiecare, şi Şova cu Dragnea. Acum, asta e firesc să facem noi, în loc să ne concentrăm pe ce avem de făcut?", a mai spus Ilie Sârbu. 
Senatorul PSD Şerban Nicolae a transmis, marţi, o scrisoare către social-democraţii transilvăneni, în care susţine că "locul lui Ioan Rus şi al lui Ilie Sârbu nu este în Partidul Social Democrat".
 

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close