Antena 3 CNN Politică Rovana Plumb, la mitingul PSD de la Târgoviște: Vrem ca România să stea la masa deciziilor europene nu în anticameră

Rovana Plumb, la mitingul PSD de la Târgoviște: Vrem ca România să stea la masa deciziilor europene nu în anticameră

Rovana Plumb, la mitingul PSD de la Târgoviște: Vrem ca România să stea la masa deciziilor europene nu în anticameră
19 Mai 2019   •   16:27

Eurocandidata PSD Rovana Plumb a acuzat duminică, la mitingul de la Târgoviște, manipulările formulate la adresa social-democraților.

"În această campanie electorală s-au spus multe minciuni, a fost multă manipulare faţă de PSD, dar cea mai mare minciună a fost aceea că PSD vrea să scoată România de pe calea europeană. Este o minciună gogonată. Partidul nostru, să nu uite, a dus România în UE, partidul nostru a realizat cel mai bun program de aderare a României la zona euro, PSD vrea ca România să stea la masa deciziilor europene nu în anticameră. Vrem mai mult respect pentru români, vrem mai mult respect pentru România. Spunem stop dublului standard, gata cu dublul standard, România merită mai mult respect în Uniunea Europeană şi vom aduce mai mulţi bani europeni pentru că ştim să negociem cu celelalte state membre pentru dezvoltarea comunităţilor noastre, aici în Dâmboviţa, în Prahova, în Argeş, Călăraşi, în toată România", a declarat Rovana Plumb, la mitingul electoral al PSD de la Târgovişte.

 

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close