Antena 3 CNN Politică S-a aflat. Ce i-a cerut președintele Iohannis ministrului Apărării, la depunerea jurmântului

S-a aflat. Ce i-a cerut președintele Iohannis ministrului Apărării, la depunerea jurmântului

S-a aflat. Ce i-a cerut președintele Iohannis ministrului Apărării, la depunerea jurmântului
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    03 Iul 2017   •   17:17

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, preşedinte al Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, a declarat că şeful statului l-a îndemnat, la depunerea jurământului, să guverneze bine. 

"M-a rugat să guvernăm bine (n.r. - preşedintele Iohannis). (...) Mâine va fi CSAT şi sunt mai multe proiecte pe ordinea de zi care privesc MApN. O parte le-am pregătit de dimineaţă, altele (...) le finalizez în această seară", a declarat Ţuţuianu la Parlament. 

În privinţa accidentului din Argeş, Adrian Ţuţuianu a arătat că este prematur să dea un răspuns. "Există o anchetă a Parchetului militar. A fost ridicată epava camionului, este depozitată în curtea unei unităţi de jandarmi din Câmpulung şi procurorul va expertiza tehnic. Am spus şi zilele trecute că este bine să aşteptăm concluziile anchetei, declaraţii poate să dea oricine. (...) Eu aştept concluziile Parchetului şi în raport cu concluziile Parchetului o să iau şi deciziile în consecinţă", a arătat ministrul Apărării. 

Joi seara, un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident în judeţul Argeş. Autocamionul, ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasa dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului, în apropiere de localitatea Valea Urdei, judeţul Argeş. Accidentul s-a soldat cu trei morţi.

Parchetul Militar a deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Adrian Ţuţuianu guvernare
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close