Antena 3 CNN Politică Scandal de proporții în PSD. Tudose, amenințat că va avea soarta lui Grindeanu

Scandal de proporții în PSD. Tudose, amenințat că va avea soarta lui Grindeanu

Scandal de proporții în PSD. Tudose, amenințat că va avea soarta lui Grindeanu
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    05 Dec 2017   •   12:46

Scandalul din PSD pare fără sfârşit, iar Mihai Tudose ar putea avea soarta fostului premier Sorin Grindeanu

Tot mai multe voci din partid spun că Mihai Tudose trebuie să respecte liniile partidului sau să plece de la Palatul Victoria. 

De asemenea, în ultimele ore au apărut informaţii că tot acest scandal are ca miză preluarea conducerii partidului. 

Europarlamentarul Cătălin Ivan o acuză pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, că vrea să îl îndepărteze de la putere pe Mihai Tudose pentru a se asigura că va prelua, într-un final, conducerea PSD. 

Și Cătălin Rădulescu a lansat un atac dur la adresa premierului Tudose, despre care spune că a fost numit şi că trebuie să respecte deciziile partidului.

”Cui nu-i convine să plece. Deciziile în partid sunt ca într-o societate comercială, adunarea generală hotărăște, ceilalți se supun”.

Rovana Plumb se alătură şi ea taberei Gabrielei Firea, în scandalul cu Mihai Tudose. Fostul ministru al Fondurilor Europene nu neagă că Tudose ar putea avea soarta fostului premier Sorin Grindeanu, dacă va continua să se poziţioneze împotriva deciziilor partidului.

Tensiunile și discuțiile în contradictoriu dintre Gabriela Firea şi Mihai Tudose au apărut după decizia edilului de a organiza în faţa Guvernului un târg de Crăciun. 

Premierul a declarat că decizia este neinspirată, ceea ce a provocat un val de critici din partea Gabrielei Firea. Aceasta l-a acuzat pe Tudose că s-ar afla într-o campanie de imagine, pentru a prelua PSD. 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close