Antena 3 CNN Politică Scandal în PNL pentru impozitarea IT-iștilor. Orban, propunere contestată de Rareș Bogdan

Scandal în PNL pentru impozitarea IT-iștilor. Orban, propunere contestată de Rareș Bogdan

Scandal în PNL pentru impozitarea IT-iștilor. Orban, propunere contestată de Rareș Bogdan
Sursa foto: Foto: Facebook/PNL
02 Iun 2019   •   14:18

Scandal uriaș în PNL între Ludovic Orban și Rareș Bogdan. Președintele liberalilor le-a pregătit o lovitură dură it-iștilor. Vrea să le fie anulată scutirea de la plata impozitului pe venit.

Liderul PNL este criticat dur de noul eurodeputat Rareș Bogdan. Ministrul Muncii reacționează de asemenea și zice că e doar începutul unui șir lung de tăieri de drepturi.

Rareș Bogdan îi atrage atenția lui Orban că măsura dorită de el e neinspirată.

”Nu știu, vorbiți cu președintele, cel care a făcut această declarație. Nici nu știam de declarația asta, acum aflu. Este extrem de riscant, pentru că și așa avem o mulțime de ”creiere” care au plecat. Sunați-l pe domnul Orban și întrebați-l. Nu există, în programul de guvernare al PNL, o astfel de măsură. Probabil el are toate explicațiile necesare. Vă asigur că PNL va da doar facilități pentru mediul de afaceri, nu se va apuca să taie. Nu stau acum să mă uit după ce declară fiecare, chiar și domnul Orban, acum două ore sau trei. Vă asigur că nu va fi făcut (n.r. tăierea avantajelor IT-iștilor). Vom elimina și taxele pe stâlp, și supraacciza, și pensiile speciale.

Cea mai mare problemă pe care o are România acum este forța de muncă. Trebuie să eliminăm, pentru următorii 5 ani, această taxare a muncii, suprataxarea muncii.”, a spus Rareș Bogdan.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close