Antena 3 CNN Politică Secretarul general al PSD denunţă agresarea simpatizanților PSD: Ni s-a semnalat un fenomen de bullying fără precedent!

Secretarul general al PSD denunţă agresarea simpatizanților PSD: Ni s-a semnalat un fenomen de bullying fără precedent!

Secretarul general al PSD denunţă agresarea simpatizanților PSD: Ni s-a semnalat un fenomen de bullying fără precedent!
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
24 Noi 2019   •   17:54

Mihai Fifor denunţă agresarea pe criterii politice a simpatizanţilor PSD. Acesta condamnă "discursul urii" şi face apel la victime să semnaleze autorităţilor incidentele.

"Am primit multe mesaje de la alegători în decursul acestei zile, care ne semnalează un fenomen de bullying fără precendent. Oameni care și-au declarat intenția de vot pentru un partid sau un candidat au fost agresați atât verbal, cât și fizic.

Facem un apel la stoparea agresiunii și a discursului bazat pe ură, precum și a oricărei acțiuni menite să descurajeze votul. Hărțuirea celor care și-au declarat opțiunea politică este un gest inacceptabil. Este nedemocratic și lezează principiul la liberă exprimare.

S-au petrecut multe incidente în ultimele zile pornite de la exprimarea opțiunii politice de către cetățenii români, ajungându-se chiar până la moartea unui om. Este o formă extremă a urii și a agresiunii care nu poate fi tolerată într-o democrație și într-un stat membru al UE.

Îndemnăm cetățenii care sunt victime ale acestor tipuri de agresiune și intimidare să semnaleze autoritățile și să continue să-și exercite dreptul fundamental de a vota", scrie Mihai Fifor pe Facebook

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close