Antena 3 CNN Politică Şefa tineretului PNL, Mara Mareş, a ajuns consilier în Cancelaria premierului Florin Cîțu

Şefa tineretului PNL, Mara Mareş, a ajuns consilier în Cancelaria premierului Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a numit-o pe şefa organizaţiei de tineret a PNL, Mara Mareş, în funcţia de consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului, potrivit decizie publicate marţi în Monitorul Oficial.

Şefa tineretului PNL, Mara Mareş, a ajuns consilier în Cancelaria premierului Florin Cîțu
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    17 Feb 2021   •   16:09

Mara Mareş, în vârstă de 28 de ani, fiica consilierului judeţean al PNL, Ioan Mareş, a fost aleasă deputat în legislatura 2016-2020.

În 2017, Mara Mareş a fost aleasă, cu scandal, la conducerea organizaţiei de tineret a PNL.

"Vești bune! Începând de astăzi (marţi - n.r.) îmi voi continua activitatea și proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim-ministrului Florin Cîţu.

Mara Mareş: Îmi voi continua activitatea din rolul de consilier de stat în Cancelaria premierului Cîţu

Aș putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziție, dar prefer să nu fac asta acum. Așa cum mă știți, îmi place și consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare. 

Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi același om al acțiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului.

Proiectul #GenerațiaAltfel continuă prin fiecare tânăr care se implică, care își asumă responsabilități, e transparent, crede ceea ce spune și spune ceea ce crede", a scris pe Mara Mareș, pe pagina de Facebook.

Cine este Mara Mareş

La alegerile parlamentare din 2016, Mara Mareş era cel mai tânăr candidat PNL la Camera Deputaților pe o poziție eligibilă. Avea atunci 24 de ani și este fiica unui consilier județean, Ioan Mareș (care provine din fostul PDL, fiind președintele PDL Făgăraș).

Mara Mareș a plecat din țară la vârsta de 16 ani, continuându-și studiile la Liceului St. Clare’s, Oxford și la Facultatea de Studii Europene și Internaționale din cadrul King’s College, University of London. De asemenea, a urmat studii de master la University College London, Facultatea de Politici Publice Europene.

Alte numiri făcute de Florin Cîţu

Tot în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului a fost numit, printr-o altă decizie, Ion Alin Dan Ignat.

Florin Cîţu a mai decis marţi acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului lui Gabriel Păun.

×
Subiecte în articol: Mara Mareş consilier
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close