Antena 3 CNN Politică Șeful comisiei de control a SRI, despre înregistrările cu Traian Băsescu: "Vom decide dacă vom chema și alte persoane la audieri"

Șeful comisiei de control a SRI, despre înregistrările cu Traian Băsescu: "Vom decide dacă vom chema și alte persoane la audieri"

Șeful comisiei de control a SRI, despre înregistrările cu Traian Băsescu: "Vom decide dacă vom chema și alte persoane la audieri"
27 Ian 2017   •   00:47

Adrian Țuțuianu, șeful comisiei de control a activității SRI, a fost invitatul lui Mihai Gâdea, joi seară, într-o ediție eveniment Sinteza Zilei.

Mihai Gâdea a abordat și subiectul înregistrărilor publicate de Sebastian Ghiță, în care Traian Băsescu recunoaște cum intervine în justiție și dosare.

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu a negat înregistrarea difuzată de Sebastian Ghiţă, dar susține că aceasta a fost „editată”.

Țuțuianu a explicat că nu a existat această discuție în cadrul audierilor de miercuri, de la Parlament, dar a menționat că este posibil să fie chemate și alte persoane pentru audieri în această speță.

“Nu am avut această discuție, urmează să analizăm în cadrul comisiei mulțimea de informații pe care o avem și să decidem dacă este utilă prezența în fața comisiei și a altor persoane. Sigur că ar fi util în primul rând domnul Ghiță, să ne dea mai multe informații. Apoi, ar fi utilă audierea lui Victor Ponta, care este amintit și care s-a exprimat public că ar dori să fie audiat și cred că și domnul Băsescu ar putea face obiectul unei astfel de audieri.”

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close