Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Băsescu jigneşte şi încalcă Constituţia

Sinteza Zilei: Băsescu jigneşte şi încalcă Constituţia

Sinteza Zilei: Băsescu jigneşte şi încalcă Constituţia
12 Mai 2008   •   23:13

Duminică, preşedintele Traian Băsescu s-a implicat în campania electorală declarându-şi, susţinerea totală pentru candidatul PD-L la Primăria Capitalei, Vasile Blaga. La întrebarea unui reporter: ?O să fiţi în spatele domnului Blaga??, preşedintele a răspuns ?Dar sunt! Am fost întotdeauna. Mi-aş dori ca Vasile Blaga să câştige Primăria Capitalei."

De asemenea, Traian Băsescu i-a atacat dur pe concurenţii favoritului său, declarând despre avocatul Aurelian Pavelescu, candidatul PNŢCD la Primăria Capitalei, că este ?mic cu capul mare şi încearcă să-şi asigure un post cu Diaconescu, care nu va intra în turul doi?. Acesta a fost subiectul tratat de emisiunea Sinteza Zilei de luni seara.

Ion Cristoiu, invitatul permanent al emisiunii, a comentat declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu. Astfel, jurnalistul consideră că ?întâmplarea de duminică a fost aranjată?.

?La aranjamet era prezent Videanu, Blaga, Negoiţă (...) e clar că Blaga stă catastrofal (...) e o încercare de a-l sprijini pe domnul Blaga dar catastrofală, (...) e ca şi cum m-ar pune pe mine să fiu acum Cristian Tudor Popescu?, a declarat Ion Cristoiu.

?Traian Băsescu este ieşit din mantaua lui Vadim Tudor, dar acesta chiar are replici interesante, pentru că este citit. Singurul şoc provocat este faptul că declaraţiile provin de la şeful statului?, a mai spus Ion Cristoiu, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close