Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Cine sunt impostorii? Cine este cel mai "mic" din ţară?

Sinteza Zilei: Cine sunt impostorii? Cine este cel mai "mic" din ţară?

Sinteza Zilei: Cine sunt impostorii? Cine este cel mai "mic" din ţară?
06 Oct 2008   •   22:10

?A fost campanie electorala, e o întrebare inutilă, uitaţi-vă la steguleţe. În 9 septembrie când s-a dus la TVR, Traian Băsescu s-a angajat că nu se va implica în campania electorală, acuma s-a implicat cu toate că nu l-a atacat nimeni?, a declarat Ion Cristoiu la Sinteza Zilei de luni seară. Afirmaţia a fost făcută în urma vizitei efectuate în Spania de Şeful Statului Român, în cadrul căreia preşedintele s-a strecurat printr-o mare de steguleţele portocalii ale PD-L, înainte de a-şi susţine discursul în faţa celor 2.000 de români prezenţi în piaţa din oraşul Alcala de Henares. ?Preşedintele nu a făcut campanie electorală pentru prezidenţiale, s-a dus în Spania ca şef al PD-L, ţinta au fost cetăţenii României, nu românii din Spania?, a continuat analistul Ion Cristoiu.
În altă ordine de idei, tot în cadrul vizitei efectuate în Spania ?Traian Băsescu a criticat actualul guvern, din cauza atitudinii consulilor faţă de românii din străinătate, până aici corect, dar atenţie, în discursul cu această ocazie preşedintele a spus că viitorul guvern va face curăţenie printre consuli?, a spus Ion Cristoiu. Potrivit acestuia ?Traian Băsescu a început să vorbească în numele viitorului guvern, care este in fantezia domniei sale condus de PD-L - de unde ştie care va fi viitorul guvern??, a subliniat Cristoiu.
Traian Băsescu a declarat în Spania că, după alegeri, va face curăţenie în sectorul diplomatic şi mulţi dintre cei cu funcţii vor fi destituiţi. Şeful statului a făcut declaraţiile la Forumul Europa 2008, unde românii din diaspora s-au plâns că autorităţile din ambasade şi consulate nu îşi îndeplinesc aşa cum trebuie atribuţiile.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close