Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Top imbecilităţi, cu şi despre România (VIDEO)

Sinteza Zilei: Top imbecilităţi, cu şi despre România (VIDEO)

Sinteza Zilei: Top imbecilităţi, cu şi despre România (VIDEO)
17 Sep 2008   •   23:18

?E un reportaj la comandă. 18 euro pe taxi plăteşti şi în Germania, 1 euro pe litru este şi în Germania benzina, şi dacă mă duc în Germania să mă angajez şi vorbesc româna, nu cred că am multe şanse. Pot să merg să fac acelaşi reportaj în Germania, dar nu într-un oraş mare; în România există în continuare pungi de sărăcie chiar în zonele aşa zis bogate. Imaginea din Cluj e simbolică, în spatele blocului de birouri sunt nişte magherniţe?, a comentat Liviu Voinea, analist economic.



Emisiunea Sinteza Zilei de miercuri a readus iar în atenţie imbecilitatea jurnaliştilor atunci când vine vorba de România. Primul material prezentat a fost realizat de televiziunea germană Sat 1, exploatând invitaţia lansată de Nokia foştilor angajaţi germani, invitaţie de a veni să lucreze în România. Un reporter al televiziunii Sat 1 s-a deplasat în România într-o aşa-zisă încercare de a se angaja, consemnând video întâmplările trăite, în acest reportaj:



Alături de Mihai Gâdea şi Liviu Voinea au mai fost prezenţi în studio domnul Mugur Ciuvică, şeful Grupului de Investigaţii Politice, şi Ion Cristoiu, analist politic.

Imaginea rudimentară a României prezentată de televiziunea germană contrastează cu situaţia relatată de Antena 1 cu prilejul începerii noului an şcolar. Mulţi elevi conduc maşini scumpe, motoare, au telefoane mobile ultraperformante şi haine de firmă.



Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close