Antena 3 CNN Politică Șoc la Senat: Se pregătesc noi mișcări de stradă

Șoc la Senat: Se pregătesc noi mișcări de stradă

Șoc la Senat: Se pregătesc noi mișcări de stradă
25 Sep 2018   •   19:20

O informație-bombă a fost dată luni în Comisia de apărare din Senat, acolo unde alături de ministrul de interne, Carmen Dan, au venit și prefectul Capitalei, dar și șefii Jandarmeriei.

La aceste audieri senatorul PSD Nicolae Moga a afirmat că există informații că urmează noi manifestații de stradă și a întreabat-o direct pe ministrul Carmen Dan dacă este pregătită pentru ele, dacă a încheiat toate protocoalele cu serviciile secrete și cu Primăria Capitalei, astfel încât să nu se mai întâmple violențe precum cele din data de 10 august.

"Din spațiul public avem informația că în următoarele luni se pregătesc alte manifestații de protest. V-aș întreba dacă suntem pregătiți acum să prevenim ce s-a întâmplat în 10 august. V-aș ruga să-mi spuneți dacă aveți o colaborare deschisă cu Primăria Capitalei, dacă aveți o colaborare cu serviciile secrete, vorbesc de SRI, pentru a preveni astfel de evenimente care s-au întâmplat în 10 august" a fost întrebarea formulată de senatorul Nicolae Moga.

"Nu se va diferenția cu nimic atitudinea mea instituțională față de celelalte instituții cu care noi trebuie să colaborăm pe viitor și aceleași măsuri vor fi întreprinse de la nivelul MAI pentru a ne asigura că suntem pregătiți pentru genul acesta de misiuni", a răspuns Carmen Dan.

Ministrul a adăugat că a avut o comunicare bună instituțională cu Primăria Capitalei.

 

×
Subiecte în articol: carmen dan
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close