Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu anunţă "mica revoluţie": "Începem recrutarea unor echipe pentru toate companiile din coordonarea Ministerului Transporturilor"

Sorin Grindeanu anunţă "mica revoluţie": "Începem recrutarea unor echipe pentru toate companiile din coordonarea Ministerului Transporturilor"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, vineri, că a fost semnat Acordul Cadru cu cele două firme care vor recruta membrii Consiliilor de Administrație pentru toate companiile aflate în coordonarea instituţiei pe care o conduce.

Sorin Grindeanu anunţă "mica revoluţie": "Începem recrutarea unor echipe pentru toate companiile din coordonarea Ministerului Transporturilor"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2022   •   16:17

Recrutarea noilor membri în consiliile de administrație se va face de către niște firme independente, metodă aleasă pentru a scăpat de "pilele" din sistem.

"Începem recrutarea unor echipe manageriale performante pentru toate companiile aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor. Am semnat Acordul Cadru cu cele două firme care vor recruta membrii Consiliilor de Administrație", transmite Sorin Grindeanu.

Potrivit ministrului Transporturilor, procesul de recrutare se va desfășura în regim de concurență între cele două firme câștigătoare.

"Selecția candidaților se va derula transparent, în conformitate cu prevederile OUG 109/ 2011 / Legea 111/2016 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. 

Vreau să construim echipe manageriale profesioniste, cu mandate de 4 ani, pentru a asigura continuitatea în managementul companiilor. 

Acest lucru va determina creșterea absorbției fondurilor europene, dar și creșterea eficienței financiare a companiilor. Astfel putem recupera decalajele de care suferă acum infrastructura din România", conchide Grindeanu.

Începem recrutarea unor echipe manageriale performante pentru toate companiile aflate în coordonarea Ministerului...

Publicată de Sorin Grindeanu pe Vineri, 22 aprilie 2022

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close