Antena 3 Politică Cum a împărțit Sorin Grindeanu funcții la ANCOM pentru consilierele sale, fete de senatori PNL și PSD

Cum a împărțit Sorin Grindeanu funcții la ANCOM pentru consilierele sale, fete de senatori PNL și PSD

21 Noi 2019   •   11:21
Cum a împărțit Sorin Grindeanu funcții la ANCOM pentru consilierele sale, fete de senatori PNL și PSD
Sursa foto: Foto: Gov.ro

În ziua confruntării de la distanță Dăncilă - Iohannis, două consiliere ale lui Sorin Grindeanu au câștigat concursurile de posturi de expert în ANCOM: Alina Modan, fata senatorului PSD Paul Stănescu, și Adelina Dincă, fata senatorului PNL Mircea Cazan, scrie Libertatea. 

Mircea Cazan este senator PNL și președintele comisiei pentru comunicații și tehnologia informației din Parlament. Paul Stănescu este senator PSD, fost vicepremier, fost șef CJ Olt și chestorul Senatului. Fiicele lor erau consiliere personale ale președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), fostul premier Sorin Grindeanu.

La prima probă, cea scrisă, din 36 de candidați, s-au prezentat doar 7 dintre ei: Adelina Dincă, fiica lui Cazan, și Alina Gabriela Modan, fiica lui Stănescu, au fost primele, cu peste 90 de puncte. La interviu, cu punctaje afișate ieri, tot ele au fost pe primele două locuri.

Punctajul final al celor două a fost mult peste al altor participanți.  92,66 de puncte a luat Adelina Dincă,  88,66 de puncte a luat Alina Gabriela Modan.

“Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu și nu vreau să intru în amănunte”, spunea Sorin Grindeanu în iulie 2019. Atunci, Libertatea a scris pentru prima oară că și-a angajat nu mai puțin de șase consilieri personali și l-a întrebat care au fost criteriile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close