Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, atac la Guvernul PNL: "A eșuat pe toate liniile"

Sorin Grindeanu, atac la Guvernul PNL: "A eșuat pe toate liniile"

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a reproșat Guvernului PNL că a eșuat pe toate cele patru mari direcții pe care orice guvern din lume trebuie să le urmeze și să le asigure.

Sorin Grindeanu, atac la Guvernul PNL: "A eșuat pe toate liniile"
de Georgiana Adam    |    25 Oct 2020   •   22:04

"Prima obligație a oricărui guvern este de a-și proteja cetățenii. Această sarcină pe care trebuie să o aibă orice Guvern include patru mari direcții, din punctul meu de vedere: sănătatea cetățenilor, economia națiunii, locurile de muncă, care se translatează inclusiv spre familie, pentru că un loc de muncă înseamnă siguranță și nu în ultimul rând protejarea securității naționale.

Sunt cele patru domenii de care trebuie să țină seama orice Guvern.

Din punctul nostru de vedere, Guvernul PNL a eșuat în acest demers. Să le luăm pe rând. Pandemie - eșuat, Educație - eșuat, protecția locurilor de muncă - eșuată, apărarea puterii de cumpărare a românilor - eșuată.

În centrul programului nostru de guvernare, ca să fiu scurt, se află un lucru simplu: siguranța locului de muncă. Pentru că în această perioadă pe care o traversăm, noi cu toții, a avea un loc de muncă înseamnă de fapt cheia oricărui program de guvernare.

Ce am văzut noi în aceste luni? Am văzut bani aruncați în economie, atâți câți au fost, din punctul nostru de vedere puțini comparativ cu programe foarte bine țintite din state vest-europene, care s-au dus ca apa în nisip.

De fapt, ce au făcut concret? Au trimis românii în șomaj tehnic, urmând ca lunile viitoare, să treacă în șomaj efectiv, fără a stimula economia națională.

Cred că modul în care am gândit, și anume că siguranța locului de muncă reprezintă cheia în perioada următoare, este cheia programului nostru de guvernare", a declarat Sorin Grindeanu.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close