Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu: Nu voi reveni în PSD după alegeri

Sorin Oprescu: Nu voi reveni în PSD după alegeri

Sorin Oprescu: Nu voi reveni în PSD după alegeri
09 Mai 2008   •   17:29

Sorin Oprescu, candidatul independent la primăria Capitalei, a declarat, vineri, la un post de televiziune, că nu va reveni în PSD după alegerile locale. Oprescu a mai spus că vrea să iniţieze o mişcare socială în domeniul educaţiei, învăţământului şi sănătăţii. Întrebat dacă este ?mazeta, băţul lui Băsescu?, fostul senator PSD a spus că aceste speculaţii sunt ?tâmpenii interplanetare? care nu fac altceva decât să inducă în eroare alegătorii.

Oprescu nu crede nici că această candidatură a sa la Bucureşti va ?canibaliza voturile PSD?, precum a spus Năstase.

"Nu este vorba de nicio canibalizare. Asta este doar în mintea unora. Oamenii cunosc şi prestaţia mea, şi prestaţia lui Cristian Diaconescu şi ceea ce doresc dânşii, aia vor vota", a declarat candidatul independent la Capitală.

În ceea ce priveşte ?blatul? din alegeri de care avertizează preşedintele Traian Băsescu, Sorin Oprescu nu ştie ?dacă or fi blaturi sau nu or fi. Problema mea este: ŤDacă or fi?ť Din punctul meu de vedere, am constatat ipocrizia partidelor şi a anumitor candidaţi, care au spus că va fi o campanie pe programe, pe proiecte. Aiurea, nu interesează pe nimeni. Toată lumea se duce în zona în care se pot crea o serie de înţelegeri", a adăugat acesta.

Oprescu e nedumerit şi în privinţa ipotezelor potrivit cărora întreaga ?tevatură electorală? ar fi fost una regiszată chiar de el pentru a câştiga simpatia alegătorilor.

"Cum poate să creadă cineva care mă cunoaşte că sunt un masochist, că pot să mă chinuiescu singur în Săptămâna Mare, cu o serie de invenţii de astea pe la BEM, pe la Tribunal?", a încheiat candidatul indepenedent la primăria Capitalei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close