Antena 3 CNN Politică Surpriză! Ce funcție vrea Marcel Ciolacu să-i propună Gabrielei Firea

Surpriză! Ce funcție vrea Marcel Ciolacu să-i propună Gabrielei Firea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că încă nu a vorbit cu Gabriela Firea după înfrângerea acesteia de la alegerile locale pentru Primăria Capitalei. Acesta a precizat şi ce funcţie vrea să-i propună Gabrielei Firea.

Surpriză! Ce funcție vrea Marcel Ciolacu să-i propună Gabrielei Firea
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    28 Sep 2020   •   17:30

"Nu am vorbit cu Gabriela Firea. O să o fac după această conferință. Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele bune ale PSD se datorează şi în mare măsură doamnei Gabriela Firea”, a declarat Marcel Ciolacu.

Potrivit liderului social-democrat, PSD este pe drumul cel bun, reușind să ajung de la un scor de 20% la un scor de peste 30%.

"Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun. PSD va continua să prezinte şi să propună soluţii şi proiecte concrete pentru cetăţenii României. România are nevoie de o alternativă la ceea ce este acum. Democraţia din România are nevoie de un partid de stânga puternic, cu viziune, modern şi adaptat noilor cerinţe din acest moment. PSD a reuşit într-un timp scurt, printr-un program de reconstrucţie şi de modernizare, să ajungă de la un scor de 20% la un scor de peste 30%.

În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii judeţene, respectiv 20, şi cel mai mare număr de primari aleşi, aproximativ 1.500. Rămânem cel mai mare partid din România. Procesul de reconstrucţie internă a dat roade în acest moment", a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close