Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: ”Dictaturile așa încep, prin atacuri la instituțiile democratice”

Tăriceanu: ”Dictaturile așa încep, prin atacuri la instituțiile democratice”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat după atacul lui Rareș Bogdan la adresa Avocatului Poporului. ”Uitați-vă la ultima ieșire a propagandistului Rareș Bogdan! Un atac suburban de o rară violență”, transmite Tăriceanu.

Tăriceanu: ”Dictaturile așa încep, prin atacuri la instituțiile democratice”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    19 Sep 2020   •   11:45

”Dacă vă întrebați de unde apar indivizii ăștia care își filmează copiii în timp ce îi umilesc (vezi cazul primarului PNL de la Sângeorz Băi - Bistrița Năsăud) vă spun eu: din lipsa noastră de reacție la acest fel de oameni! Pentru că așa ajung ei la concluzia că li se permite orice.

Uitați-vă la ultima ieșire a propagandistului Rareș Bogdan! Un atac suburban de o rară violență la adresa Avocatului Poporului! Faptul că tăcem, că nu spunem nimic îl va încuraja ca data viitoare să o facă și mai lată și, dacă nici atunci nu spunem nimic, următoarea dată o să iasă cu pușca pe stradă să-i lichideze pe cei care nu îi cântă în strună. Și dacă asta nu-l va satisface suficient va face o lege, împreună cu prietenii din PNL, USR și UDMR, prin care o să ne interzică pe toți cei care nu suntem de acord cu ei!

Genul acesta de discurs fascist nu ar trebui să-și găsească loc în Parlamentul European și mă aștept ca măcar colegii lui Rareș Bogdan să se desolidarizeze de atacul lui la adresa lui Renate Weber.

Dictaturile așa încep, prin atacuri la instituțiile democratice, atacuri care nu sunt sancționate de nimeni. Pentru că “somnul rațiunii naște monștri”! Să nu ziceți că nu v-am spus!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close