Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: ?PD-L a atins culmea ridicolului.? Stolojan: ?Guvernarea PNL este mediocră?

Tăriceanu: ?PD-L a atins culmea ridicolului.? Stolojan: ?Guvernarea PNL este mediocră?

Tăriceanu: ?PD-L a atins culmea ridicolului.? Stolojan: ?Guvernarea PNL este mediocră?
12 Sep 2008   •   12:42

Discursuri aprinse şi atacuri lansate între foştii colegi ai Alianţei Dreptate şi Adevăr, PD-L şi PNL. Primii au fost democrat liberalii care au criticat în termeni duri guvernarea liberală, dar şi pe premierul Tăriceanu. Totul s-a întâmplat la Conferinţa Naţională a democrat liberalilor, acolo unde Theodor Stolojan a fost validat drept candidat la funcţia de premier. Potrivit liderului PD-L, Emil Boc, pedeliştii nu vor uita niciodată trâdarea PNL din 2007, când partidul democrat a fost scos de la guvernare şi s-a încercat suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Guvernarea penelistă a fost atacată în termeni duri atât de liderul PD-L cât şi de candidatul la funcţia de premier, Theodor Stolojan.

?Au compromis procesul de modernizare din administraţia publică, educaţie, sănătate. Este un haos fără precedent. S-au alocat cele mai mari resurse financiare după '89 încoace, dar rezultatele sunt dezastruase. Au pus pe butuci sistemul de termoficare din România.? a spus despre liberali Emil Boc.

La rândul său, Stolojan a atacat actuala guvernare, pe care a caracterizat-o drept mediocră. ?Cuvântul cheie al actualei guvernări este mediocritatea. PNL guvernează de azi pe mâine cu o strategii făcute pe genunchi sau fără strategie.?

Replica liberalilor nu a întârziat. Ea a venit prin liderul formaţiunii, premierul Tăriceanu de la Palatul Parlamentului acolo unde PNL a lansat o campanie de deschidere a partidului către societatea civilă. ?PD-L a reuşit să atingă o culme a ridicolului, prin depunerea moţiunii simple care nu avea obiect.? a afirmat acesta.

În acelaşi timp, cele două partide şi-au contabilizat realizările din ultimii ani, desemnându-se ca ?partid al primarilor? în cazul PD-L şi, respectiv ?partid al competenţei economice în România?, în cazul PNL.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close