Antena 3 CNN Politică Theodor Stolojan este oficial candidatul PD-L pentru funcţia de premier

Theodor Stolojan este oficial candidatul PD-L pentru funcţia de premier

Theodor Stolojan este oficial candidatul PD-L pentru funcţia de premier
12 Sep 2008   •   08:29

PD-L ş-ai desemnat vineri cu unanimitate de voturi candidatul pentru funcţia de premier, în persoana lui Theodor Stolojan. Singura candidatură pentru postul de şef al executivului era cea a prim-vicepreşedintelui PD-L. Validarea candidaturii şi prezentarea programului de guvernare al PD-L au avut loc în cadrul Colegiului Director Naţional, care s-a desfăşurat la sediul PD-L la ora 9.30. Lista miniştrilor propuşi de PD-L va fi stabilită în reuniunea Conferinţei Naţionale Anuale, care va începe la ora 11.00, la Sala Palatului. Democrat-liberalii nu s-au înţeles asupra unei ?echipe de miniştri" care să fie scoşi în faţă. Stolojan nu va fi, însă, singurul lider al partidului care va vorbi în faţa membrilor PD-L. Alături de el vor susţine discursuri şi alţi lideri ai PDL: Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, şi Gheorghe Flutur.

Partidele politice au intrat pe ultima sută de metri în desemnarea candidaţilor la funcţia de premier pentru alegerile parlamentare din toamnă. PSD va organiza pe 27 septembrie un congres extraordinar pentru oficializarea candidatului,Mircea Geoană anunţând că îşi doreşte această poziţie.

Doar la liberali situaţia este clară. Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat deja că mai vrea încă un mandat la Palatul Victoria.

Antena 3

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close