Antena 3 Politică Traian Băsescu, atacat de un fost apropiat. "Să rânjeşti la moartea Tribunului e blasfemie"

Traian Băsescu, atacat de un fost apropiat. "Să rânjeşti la moartea Tribunului e blasfemie"

17 Sep 2015   •   14:39
Traian Băsescu, atacat de un fost apropiat. "Să rânjeşti la moartea Tribunului e blasfemie"
Sursa foto: Foto: Agerpres

Traian Băsescu este atacat în termeni foarte duri de un fost apropiat. Silvian Ionescu a folosit cuvinte grele, precum "lepră" şi "jigodie", acuzându-l pe Băsescu de faptul că îşi bate joc chiar şi la moartea lui Corneliu Vadim Tudor.

"Să rânjeşti la moartea Tribunului e blasfemie, după ce l-ai folosit şi în 2004 şi în 2008 ca să îţi faci majoritatea şi la Bucureşti şi la prezidenţiale! Mai mult, să faci alianţă tu personal, intuitu personae, cu Profesorul, cu Tribunul, şi apoi să îi faci "soluţie imorală" e uluitor, e nemernic! Ca să înţelegeţi, el, Băsescu, era turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers şi cumpărau şi ei lănţişorul de aur mai ieftin decât putea el. Asta era jale! În timp ce el, Băsescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari! Ştiu ei toţi comandanţii cum se chiverniseau pe banii proştilor! Câţi nebuni mai avem, să creadă că încă lepra asta mai e necesară neamului? ", a scris Silvian Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close