Antena 3 CNN Politică Un important lider PNL renunţă la funcţia de preşedinte

Un important lider PNL renunţă la funcţia de preşedinte

Un important lider PNL renunţă la funcţia de preşedinte
22 Feb 2016   •   23:06

Deputatul PNL Mihai Voicu a declarat, luni, printr-o postare pe Facebook, că renunţă la funcţia de preşedinte al PNL Dolj, pentru că urmează să se implice în câteva proiecte ale PNL, la nivel central.

"Astăzi a fost o zi emo?ionantă pentru mine. După cinci ani ?i jumătate am decis să îmi închei mandatul de pre?edinte al PNL Dolj, din proprie iniţiativă, pentru ca urmează să mă implic în câteva proiecte de la nivel central în cadrul partidului al cărui membru sunt din 7 ianuarie 1990", a declarat deputatul PNL Mihai Voicu, într-o postare pe Facebook.

Mihai Voicu le-a urat succes candidaţilor liberali doljeni la alegerle din iunie, afirmând că nu va mai avea timpul necesar pentru ''a activa în judeţul Dolj''.

"Le mulţumesc din suflet tuturor colegilor din PNL Dolj pentru colaborare şi pentru efortul depus în acest mandat. Deoarece nu voi mai avea timpul necesar pentru a activa în judeţul Dolj doresc mult succes în alegeri tuturor candidaţilor liberali doljeni la alegerile locale din iunie!", a mai scris deputatul PNL.

×
Subiecte în articol: Mihai Voicu PNL
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close