Antena 3 CNN Politică Unde greşesc Crin Antonescu şi PNL? Vezi părerea analistului politic Radu Tudor

Unde greşesc Crin Antonescu şi PNL? Vezi părerea analistului politic Radu Tudor

Unde greşesc Crin Antonescu şi PNL? Vezi părerea analistului politic Radu Tudor
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Mai 2013   •   20:08

Crin Antonescu şi partidul liberal pe care îl conduce greşesc foarte mult pentru că nu comunică, este de părere analistul politic Radu Tudor .

"Crin Antonescu, din punctul meu de vedere, greşeşte pentru că stă izolat, greşeşte PNL că nu e foarte activ în viaţa politică, greşeşte că nu are conferinţe de presă, dacă nu săptămânale măcar zilnice, greşeşte că nu menţine comunicarea ce a fost ridicată la cote foarte înalte în 2012", a spus Radu Tudor, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

"E clar că PNL a scos maşina din viteză şi merge în siaj", a concluzionat jurnalistul, invitat permanent al emisiunii La ordinea zilei.

Radu Tudor crede că Antonescu este acum în situaţia în care îşi permite o perioadă de relaxare, pentru că mai este un an şi jumătate până la alegerile prezidenţiale.

În schimb, "atunci când Crin Antonescu va apărea, şi va avea apariţii dese la TV cu eventualii contracandidaţi, n-am nicio îndoială că va reveni acul pentru el foarte sus şi că cifrele îl vor consacra ca şi câştigător la prezidenţiale din primul tur", a încheiat Radu Tudor.

Citeşte şi Sondaj Avangarde: Antonescu ar câştiga prezidenţialele cu 44%, iar USL ia 60% din voturi



×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close