Antena 3 CNN Politică USR, atac dur la guvernul Orban: Va fi balamuc în Parlament

USR, atac dur la guvernul Orban: Va fi balamuc în Parlament

USR, atac dur la guvernul Orban: Va fi balamuc în Parlament
21 Noi 2019   •   17:22

Andrei Caramitru vine cu un atac dur la adresa guvernului PNL. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina personală de Facebook.

”PSD vrea sa îl dea jos pe Florin Citu pentru ca el chiar vrea sa facă treaba. Zilele următoare va fi balamuc in Parlament - vine cu toți sefii din minister și ANAF sa explice nenorocirile PSD-ului. Bun asta. Bravo lui.

Unde e mai rău e alta informatie primită pe surse. Înțeleg ca exista un “grup de reflecție” care își dorește sa dea un mare tun. Sa zică - domne nu sunt bani la buget. Așa ca trebuie sa vindem ceva. Repede. Terenurile și proprietățile RAPPS, parte din ce are Romsilva, alte terenuri și clădiri deținute de stat. Însă printr-o schema opacă prin care unii pot cumpara pentru un chilipir active foarte valoroase. Un fel de schema “Retrocedarea 2”.

Hmm. Sper sa nu se întâmple pentru că știm deja schema avuta in vedere. Știm și numele din spate - nu le dau încă pentru ca încă nu s-a întâmplat nimic. Sper ca primul ministru sa oprească așa ceva. Monitorizăm.”, a spus Andrei Caramitru.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close