Antena 3 CNN Politică Văcăroiu ar putea cere o sesiune extraordinară a Senatului în cazurile Păcuraru şi Şereş

Văcăroiu ar putea cere o sesiune extraordinară a Senatului în cazurile Păcuraru şi Şereş

Văcăroiu ar putea cere o sesiune extraordinară a Senatului în cazurile Păcuraru şi Şereş
07 Aug 2008   •   21:17

Deputaţii vor avea săptămâna viitoare sesiune extraordinară, dar senatorii ar putea fi chemaţi din vacanţă şi la sfârşitul lunii. Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a declarat în exclusivitate pentru Antena3, că ar putea cere o sesiune extraordinară în care să se discute despre cerererile de avizare a începerii urmăririi penale în cazul senatorilor Paul Păcuraru şi Codruţ Sereş.

În toamnă, la reluarea activităţii Parlamentului, Văcăroiu va cere o sesiune comună a celor două camere pentru analiza Raportului Comisiei Europene pe Justiţie. Şeful Senatului are mai multe nemulţumiri pe această temă. Preşedintele Senatului crede că problema trebuie discutată şi cu Comisia Europeană.

?Pe mine ma deranjeaza si m-a deranjat enorm si o sa am discutii serioase, inclusiv la Bruxelles cu raportul Comisiei Europene. E un raport preliminar si trebuie trimis mai întâi celor pe care-i acuzi. Parlamentul n-a primit aşa ceva. Au discutat cu DNA, cu Ministerul Public care au spus: domnule, noi am avut succese răsunătoare, dar pe loc ne ţine Parlamentul. Eu îi ţin în loc de trei ani şi jumătate, în contextul în care cu două luni înainte îmi trimit câte 30-40 de mii de pagini să fie studiate pentru a lua o decizie??, spune Văcăroiu.

Preşedintele Senatului a mai anunţat că ar putea cere o sesiune extraordinară în care să se discute despre cerererile de avizare a începerii urmăririi penale în cazul senatorilor Paul Păcuraru şi Codruţ Şereş.



Antena3

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close