Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga: Am decis continuarea discuţiilor cu PNL, în condiţiile deja stabilite

Vasile Blaga: Am decis continuarea discuţiilor cu PNL, în condiţiile deja stabilite

Vasile Blaga: Am decis continuarea discuţiilor cu PNL, în condiţiile deja stabilite
de M.T.    |    02 Iun 2014   •   18:01

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că discuţiile dintre partidul pe care îl conduce şi PNL vor continua în condiţiile deja stabilite de cele două părţi, obiectivul fiind construirea unui proiect puternic de dreapta.

„Am decis, în unanimitate de voturi, continuarea discuţiilor cu PNL, în condiţiile deja stabilite: paritate, candidat unic la prezidenţiale, paşii prin care vom desemna acest candidat”, a spus Blaga.

De asemenea, „am decis să începem colaborarea în Parlament încă de astăzi, am şi format comisiile de lucru asupra cărora am căzut de acord cu PNL. În plus, vom participa împreună cu PNL la discuţiile cu FMI, chiar dacă ne-au invitat separat, ca partide de opoziţie”, a mai precizat liderul democrat-liberalilor.

„Vrem să propunem românilor un proiect la care să adere cât mai mulţi, în perspectiva alegerilor care urmează, dar şi pentru sănătatea politcii româneşti. Avem un partid puternic pe partea stângă, dar suntem convinşi că, în scurt timp, vom realiza acelaşi lucru pe partea dreaptă”, a explicat Vasile Blaga.

Întrebat care este termenul până la care poate fi constituită fuziunea dintre PDL şi PNL, Blaga a răspuns: „Cât mai repede cu putinţă. Foarte bine ar fi până la începutul campaniei electorale pentru prezidenţiale”.

×
Subiecte în articol: vasile blaga
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close