Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, acuzații grave: România nu mai are o politică democratică. Bine că s-a terminat manipularea care mă punea să lupt cu Liviu Dragnea

Victor Ponta, acuzații grave: România nu mai are o politică democratică. Bine că s-a terminat manipularea care mă punea să lupt cu Liviu Dragnea

Victor Ponta, acuzații grave: România nu mai are o politică democratică. Bine că s-a terminat manipularea care mă punea să lupt cu Liviu Dragnea
26 Oct 2016   •   12:21

Fostul premier Victor Ponta a acuzat lipsa unei politici democratice în România și a lăudat proiectul cu care PSD se prezintă la alegerile parlamentare. 

Ponta nu a ratat ocazia să trimită câteva săgeți spre actuala putere și a criticat conceptul de vot contra PSD.

”Politica democratica inseamna viziune+ proiecte concrete + oameni capabili sa le puna in practica!

Votul CONTRA ( cum ne manipuleaza Propaganda) a castigat in 2004/2009/2014 - si asa de 12 ANI Romania este condusa de Sistemul lui Basescu / Iohannis!

Sigur ca azi Romania nu mai are o politica democratica - dar PSD nu stie si nu poate sa joace dupa alte reguli / si atunci prezinta viziune, proiecte si oameni .

Adversarii nostri fiind produsul si reprezentantii Sistemului ( care considera ca democratia si votul sunt ceva periculos) joaca dupa propriile reguli : viziunea lor este impunerea cu forta a unor idei care vin din afara Romaniei, nu prezinta niciun proiect concret ( 10 puncte din seria "sa fie bine sa nu fie rau" sunt suficiente) si nu prezinta oameni care sa aiba curajul si responsabilitatea sa ceara votul cetatenilor ( ei ajung in functii prin jocurile subterane ale Sistemului nu prin vot)!

Eu cred ca si in 2016 oamenii vor face ca in 2012 - NU Sistemului , DA pentru oameni .

Ma bucur ca s-a trecut cu bine si peste acest moment al finalizarii listelor de candidati - de fiecare data este un moment tensionat in viata unui Partid, cu surprize placute, cu bucurie pt unii si cu suparari si dezamagiri pentru altii ( normale in orice organizatie) / acum insa trebuie trecut la pasul urmator : prezentatea proiectelor de guvernare si a oamenilor care ar trebui sa le puna in practica!

1. S-a terminat si mare operatiune de manipulare prin care Propaganda ma punea sa ma lupt fratricid cu Liviu Dragnea / pe liste sunt candidatii PSD ( nu ai lui Dragnea sau Ponta) care au realizari in spate ( ministri, parlamentari , primari, presedinti de consilii judetene, etc) dar si multi oameni noi care au sansa sa arate daca pot sa faca politica - toti avand si sprijinul organizatiilor locale

2. In campanie cand PSD va vorbi despre Guvernarea 2012-2015 pentru binele si in interesul romanilor nu vom fi doar eu si Liviu sa spunem asta - ci si Rovana Plumb, Eugen Teodorovici, Nicu Banicioiu, Mircea Dusa, Doina Pana, Titus Corlatean, Mihnea Costoiu, Ionut Vulpescu, Robert Cazanciuc ... Asa cum de la ALDE vor putea vorbi Daniel Constantin, Gratiela Gavrilescu sau Andrei Gerea .

3. Ca de fiecare data adversarii nostri fiind candidatii Propagandei ( ai Sistemului, ai Sectei, ai lui Soros, ai Securitatii, etc) va vor spune de ce sa NU votati PSD - de ce sa ii votati pe ei nu au cum sa spuna ca ei sunt doar ZERO! Nu uitati ca votand CONTRA Romania a ajuns pe mana lui Basescu si Iohannis de 12 ani!!!

Prin vointa romanilor Decembrie 2016 poate fi ca Decembrie 2012!” a scris Victor Ponta pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close