Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Cine greşeşte politic să treacă în opoziţie şi să răspundă pentru abuzurile săvârşite

Victor Ponta: Cine greşeşte politic să treacă în opoziţie şi să răspundă pentru abuzurile săvârşite

Victor Ponta: Cine greşeşte politic să treacă în opoziţie şi să răspundă pentru abuzurile săvârşite
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Iun 2012   •   17:27

Co-preşedintele USL, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, la un miting electoral care a avut loc la Drobeta Turnu Severin, referindu-se la  unele dintre deciziile guvernelor PDL, că în România s-a pus capăt pentru totdeauna abuzurilor şi deturnării de resurse financiare, indiferent de provenienţa lor, de la contribuabili, Uniunea Europeană sau instituţii bancare internaţionale.
   
Potrivit lui Ponta, a venit momentul ca majoritatea apropiaţilor Partidului Democrat Liberal (PDL), ''cei care au încălcat într-un fel sau altul legea, să răspundă în faţa legii pentru furturile făcute''.
   
'Cine greşeşte politic să treacă în opoziţie şi să răspundă pentru abuzurile săvârşite! De aceea, sunt convins, PDL va rămâne mulţi ani de acum încolo în opoziţie!', a afirmat Ponta.
   
În context, el a mai arătat că Guvernul USL trebuie să demonstreze că a produs o schimbare fundamentală în toate structurile societăţii, situaţie care responsabilizează clasa politică românească, întrucât 'nu s-a înlocuit un guvern cu un altul numai de dragul de a ajunge ai noştri în locul celorlalţi'.
   
Primul ministru Victor Ponta a mai adăugat că ''adevărata schimbare va veni după 10 iunie, când românii vor scăpa de toţi baronii PDL''.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close