Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, după ce foștii membri Pro România Brăila au revenit în partid: Vedeți acum ce pățește USR

Victor Ponta, după ce foștii membri Pro România Brăila au revenit în partid: Vedeți acum ce pățește USR

Victor Ponta a reacționat pe Facebook după ce o mare parte din foştii membri ai Pro România Brăila au revenit în partid.

Victor Ponta, după ce foștii membri Pro România Brăila au revenit în partid: Vedeți acum ce pățește USR
Sursa foto: sursă foto: Captură Antena 3
17 Dec 2019   •   10:07

Cea mai mare parte din foştii membri ai Pro România Brăila au revenit în partidul condus de Victor Ponta, iar în funcţia de coordonator al filialei a fost numit luni Cosmin Răzmeriţă.

„La Brăila (ca peste tot în țară) este nevoie de Pro România - un proiect nou, progresist și pro european, un loc în care oameni tineri cu principii și proiecte de centru stânga să se regăsească și să se afirme! Așa că și la Brăila Pro România există și va continua să existe indiferent de interesele egoiste personale!

Sunt în Brăila mii de oameni care mi-au fost alături și cărora le-am fost alături de multe ori / pe ei mă bazez și ei se pot baza pe mine / oameni pe care îi respect și care mă respectă / oameni care nu vin la ProRomania ca să ia o funcție bine plătită, să negocieze cu PNL și Orban și să plece la PSD când nu obțin avantajele strict personale dorite.

O construcție nouă și cu potențial de creștere suferă mereu de "bolile tinereții" (vedeți ce pățește acum USR) / dar fiecare moment de tulburare și de atac din partea vechilor "prădători politici" este o șansă să te bazezi mai mult și să dai o șansă celor noi veniți în politică, cei pentru care principiile și proiectele chiar contează mai mult decât funcțiile și banii (pentru care unii "vechi" se vând și calcă pe cadavre mereu).

Suntem ProRomania și vom continua să ținem doar cu România!", a scris Victor Ponta, marți, pe contul său de Facebook.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close