Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: PRO România cere demisia de onoare a prefectului! ”Restricțiile sunt pentru ceilalți români, nu pentru liderii PNL”

Victor Ponta: PRO România cere demisia de onoare a prefectului! ”Restricțiile sunt pentru ceilalți români, nu pentru liderii PNL”

Victor Ponta îl critică dur pe prefectul PNL de Satu Mare care a participat la Ziua Armatei în ciuda faptului că fusese anunțat de DSP că este contact al unei persoane confirmate pozitiv cu coronavirus și era obligat să stea în izolare. Partidul Pro România cere demisia prefectului Radu Bud.

Victor Ponta: PRO România cere demisia de onoare a prefectului! ”Restricțiile sunt pentru ceilalți români, nu pentru liderii PNL”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    12 Noi 2020   •   16:15

”Legea este pentru ceilalți români - nu pentru Prefecții Guvernului “Orban” !

Restricțiile sunt pentru ceilalți români - nu pentru liderii PNL!

Prefectul PNL de Satu Mare recunoaște că în 21 octombrie a primit un telefon de la DSP prin care a fost informat că a fost contactul unei persoane infectate. Dar în 25 octombrie a fost la Carei de Ziua Armatei și s-a întâlnit cu Ministrul Apărării și cu liderii locali PNL.

În 26 octombrie a făcut un test și a ieșit pozitiv. Iar ar fi trebuit să stea în carantină 14 zile dar în 5 noiembrie se întâlnește la Prefectură cu Ministrul Sănătății și cu președintele PNL de la Satu Mare, Adrian Cozma.

Aceste fapte se sancționeaza penal - pentru un român obișnuit - nu pentru Prefect!

După Alegeri ne trebuie un alt Guvern - și alte reguli (dar pe care să le respecte toți)!

Fiți alături de mine pe 6 Decembrie- fiți PRO România”, este mesajul lui Victor Ponta de pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta prefect satu mare radu bud
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close