Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: Eu nu am vorbit despre statul paralel, nu că nu ar exista, nu știu despre acest lucru

Viorica Dăncilă: Eu nu am vorbit despre statul paralel, nu că nu ar exista, nu știu despre acest lucru

Viorica Dăncilă: Eu nu am vorbit despre statul paralel, nu că nu ar exista, nu știu despre acest lucru
29 Mai 2019   •   10:33

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a declarat marţi seara, în conferinţa de presă de la finalul şedinţei CExN, că nu vrea să discute despre "statul paralel", dar a adăugat că asta nu înseamnă că nu există. 

"Eu nu am vorbit de statul paralel, deci, pentru mine, repet, repet acest lucru, nu vreau să discut despre statul paralel. Vreau să luaţi afirmaţia mea... nu că nu ar exista, nu ştiu despre acest lucru. Gândiţi-vă că am fost 9 ani plecată din România, poate sunt oameni care s-au confruntat cu multe situaţii, poate, eu ştiu, ştiu mai multe lucruri, dar, eu, pentru mine obiectivul principal este ce vom face de acum încolo şi cum vom putea să acţionăm în perioada următoare fără ca să avem în prim-plan justiţia, ci proiectele pe care le avem pentru România", a afirmat Viorica Dăncilă. 

Preşedintele interimar al PSD a fost huiduită de un grup de câţiva protestatari la plecarea din sediul partidului. Ea a mers şi a discutat cu aceştia, întrebându-i care sunt nemulţumirile lor şi i-a invitat să vină într-o audienţă la Guvern. 
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close