Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, mesaj către protestatari: Nu aveți nimic concret. Nu ne este teamă!

Viorica Dăncilă, mesaj către protestatari: Nu aveți nimic concret. Nu ne este teamă!

Viorica Dăncilă, mesaj către protestatari: Nu aveți nimic concret. Nu ne este teamă!
20 Mai 2019   •   23:49

Premierul Viorica Dăncilă are un mesaj clar pentru protestatarii care au contestatat-o în turneul din aceste zile prin țară.

"M-am dus în mijlocul lor şi nu au ceva concret. Este modul lor de a înţelege că trebuie să se comporte. Nu este vorba de noi, pentru că ne-am obişnuit, nu ne este teamă, avem convingerea că facem lucruri bune pentru români şi pentru România. Cred că presa va reliefa bine şi nu ne mai trezim că au fost mii de cetăţeni care au fost împotrivă. Sunt şase - atât am numărat eu, sper să nu fi greşit", a punctat premierul, referindu-se la grupul de persoane care au întâmpinat-o cu huiduieli la Râşnov, unde a fost prezentă pentru a inaugura şantierul lucrărilor la autostrada A3 Braşov-Comarnic

Premierul a pledat pentru mai multă unitate. "Cred că acest lucru nu poate decât să instige la ură, la dezbinare, iar pentru a avea lucruri bune făcute pentru România, lucruri concrete, cred că trebuie să dăm dovadă de mai multă unitate. Că avem opinii diferite, asta-i democraţia şi este normal", a afirmat premierul Viorica Dăncilă.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close